Bu filmleri babanızla birlikte izleyin

Gelin bu Babalar Günü kapitalist sistemin oyununun bir parçası olmadan babanıza şahane bir manevi hediye verin. Babanıza vereceğiniz en muhteşem hediye; ister sinemada, ister evinizde olsun, beraber izleyeceğiniz film olacaktır.

Tercihiniz evse, babanızın seveceği türde filmlerden özel bir seçki yapabilirsiniz.
Sinemaya gitmek isterseniz de size önerilerim olacak...
2000 yılında başlayan süper kahraman serisi 'X-Men'i noktalamaya hazırlanan devam halkası 'X-Men: Dark Phoenix', babanızla sinemada izleyebileceğiniz en iyi alternatiflerden biri. Bu filmde 'XMen' ekibinin karşısında şimdiye kadarki en zorlu ve güçlü düşman var. Film sahip olduğu potansiyeli tam veremese de, 200 milyon dolarlık yapım efektleriyle seyirciye şölen gibi sunuyor.
'Game of Thrones'daki rolüyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Sophie Turner, filmde 'Jean Grey' karakterini oynamış. Umarım beklentilerinizi karşılar.
75 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 875 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atan 2016 yapımı animasyon filmi 'Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı'nın merakla beklenen devam halkası, çocuklu aileler için en doğru tercih. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 10 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma Bodrum’da susuz kabristan ziyaretleri 13 Nisan 2024 | 90 Okunma Tutulmayı izlemek için 30 saat uçakta vakit geçirir misiniz? 07 Nisan 2024 | 47 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar