Bayramda yaşanan su kesintileri eko-kaygıyı tetikledi

Pandemiyle ilgili kaygıların tavan yaptığı tarihi günlerden geçiyoruz. Uyku bozuklukları, tükenmişlik duygusu, öfke eğilimi ve en yenisi de eko- kaygı. "O da ne?" dediğinizi duyar gibiyim. Ekolojik kaygılardan...

Pandemiyle ilgili kaygıların tavan yaptığı tarihi günlerden geçiyoruz. Uyku bozuklukları, tükenmişlik duygusu, öfke eğilimi ve en yenisi de eko- kaygı. "O da ne?" dediğinizi duyar gibiyim.
Ekolojik kaygılardan bahsediyorum.
Çevresel sorunlara karşı duyulan umutsuzluk, çaresizlik bu kaygının temelini oluşturuyor. Birçok kişinin yaşadığı bu duygunun altında yatan faktörlerden biri de "Ya susuz kalırsak?" endişesi.
Bayramda yazlık yerlerdeki su kesintileri de bu kaygımızı iyice tetikledi, birçok insan kendisini psikolojik olarak kötü hissetti. Covid- 19'a karşı iki doz aşımızı olduk, peki kaygı salgınına karşı nasıl bir önlem alabiliriz? Hem kaygılarımızı azaltmak hem de gezegeni kurtarmaya yardımcı olmak adına işe çok az su kullanmaktan başlayabiliriz.
Çünkü zaten eğer su tasarrufunda bulunmazsak ağustos...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışında neler oldu? 24 Mart 2024 | 19 Okunma Hayaller sınır tanımıyor 24 Mart 2024 | 41 Okunma Popcorn krizinden sonra otoparkta rüşvet iddiası 23 Mart 2024 | 43 Okunma Sanal gerçeklik gözlükleri, depresyondan çıkışın yeni yolu mu? 17 Mart 2024 | 36 Okunma Hayvan dostu belediyeler seçimlerde öncelikli tercih olmalı! 16 Mart 2024 | 19 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar