14 Şubat’ta sevdiğinize fidan hediye edin

Her ne kadar "Sevgililer Günü kapitalist sistemin bir oyunu" tezini savunsam da insan sosyal ortamdaki hediye krizlerine şahit olunca öneri verme ihtiyacı duyuyor. Bu özel gün için her yıl farklı sevgi sınanmaları ya da baskılara...

Her ne kadar "Sevgililer Günü kapitalist sistemin bir oyunu" tezini savunsam da insan sosyal ortamdaki hediye krizlerine şahit olunca öneri verme ihtiyacı duyuyor.
Bu özel gün için her yıl farklı sevgi sınanmaları ya da baskılara şahit oluyoruz, halbuki sevgi ne özel gün kutlamasıyla ifade edilmeli ne de hediyeyle ölçülmeli. Peki hediye ile ölçmeyelim ama özel bir şey de düşünelim dediğinizi duyar gibiyim.



Örneğin öyle bir hediye düşünün ki onun hassas olduğu bir meselede o da sizin sayenizde bir iyilik yapmış olsun. Orman yangınlarına ne kadar üzüldüğüne şahit oldum geçtiğimiz yaz o yüzden bu hediyeyi düşündüm diyebileceğiniz türden bir şey mesela. Ormanların korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması konusunda toplumsal farkındalık oluşturulması için çalışan Orman Genel Müdürlüğü, bu Sevgililer Günü'nde sevdiklerine anlamlı bir hediye vermek isteyenleri fidan bağışına çağırıyor.
Düşünsenize, fidanınız sevginizle...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 101 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar