Neden en önemli seçim?! -2-

7 Haziran seçimleri için; esas itibariyle iki görüş yarışıyor: Biri, tüm muhalefet partilerinin temsil ettiği eski Türkiye, bir diğeri ise iktidar partisi olan AK Parti’nin temsil ettiği yeni Türkiye.. Eski...

7 Haziran seçimleri için; esas itibariyle iki görüş yarışıyor: Biri, tüm muhalefet partilerinin temsil ettiği eski Türkiye, bir diğeri ise iktidar partisi olan AK Parti’nin temsil ettiği yeni Türkiye.. Eski Türkiye’den memnun olanlar, muhalefet partilerinden herhangi birisine oylarını verebilirler! Zira onların hemen hepsinin, bir yıldızları vadetmedikleri kaldı!

Bakınız; bendeniz bütün yazılanların aksine; muhalefet partilerinin vadettiklerini millete vereceklerini düşünüyorum! Hatta elleri mahkûm; mutlaka verecekler! Nasıl olsa Ak Parti hükümetleri hazineyi doldurdu; süratle onu boşaltacaklardır.

Milletimiz için bunlar yeni değil; eskiden de bunları ve hatta ağa-babalarını görmüştük. Girdikleri vaat yarışında kalemler tükenince; bir tanesi hepsini atlatarak; kim ne veriyorsa ‘beş’ fazlası benden demişti.

Mahut zihniyet, milletin aynasına bakıp bizzat kendilerini görüyor ve tabir caizse milleti ‘salak’ zannediyor! Belli ki, tüm muhalefet partileri gözlerini karartmışlar; (9) seçimi üst üste kaybetmenin şokunu yaşıyorlar ve o şokla vaatlerini sıralıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette algı savaşları -3- 11 Mayıs 2024 | 51 Okunma Siyasette algı savaşları -2- 08 Mayıs 2024 | 67 Okunma Siyasette algı savaşları -1- 06 Mayıs 2024 | 160 Okunma Seçim analizi -9- 04 Mayıs 2024 | 53 Okunma Seçim analizi -8- 01 Mayıs 2024 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar