Mektubun yankısı

Pazartesi günkü yazımla Sayın Cumhur-başkanımıza yazdığımız mektuba ilgi büyük oldu. Her kesimden vatandaşlarımızın hissiyatına tercüman olduğumuz için çokça tebrik ve...

Pazartesi günkü yazımla Sayın Cumhur-başkanımıza yazdığımız mektuba ilgi büyük oldu. Her kesimden vatandaşlarımızın hissiyatına tercüman olduğumuz için çokça tebrik ve teşekkür mesajları aldık.

Vatandaşlarımızın taleplerini birkaç cümleyle özetleyecek olursak: İstanbul ilçelerinde yaşamaya çalışan insanlarımızın sokağa çıktıklarında ‘nefes almakta zorlandıklarını ve göğü perdeleyen binaların dibinde boğulacak gibi olduklarını, aç gözlü ve doyumsuz müteahhit ve belediye başkan ve imar yetkililerinin İstanbul’u bitirdiklerini ve artık bu şehrin yaşanılır olmaktan çıktığını, tek umutlarının ise, Sayın Erdoğan gibi karizmatik bir liderin alacağı radikal kararlar ve bunların tavizsiz uygulanması’ olduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca akademisyen bir ağabeyimiz telefonla arayarak, Kurtuluş Savaşı yıllarında (1922) İstanbul’un tahrip olmaması için, ‘İstanbul Yasası’ teklifinin TBMM’ye sunulmuş olduğunu ifade etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette algı savaşları -1- 06 Mayıs 2024 | 127 Okunma Seçim analizi -9- 04 Mayıs 2024 | 53 Okunma Seçim analizi -8- 01 Mayıs 2024 | 192 Okunma Seçim analizi -7- 29 Nisan 2024 | 342 Okunma Seçim analizi -6- 27 Nisan 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar