Hedef: Türkiye ve Rusya!

İstanbul Havalimanındaki terör eyleminden bir gün önce ABD, Türkiye’de meydana gelecek eylemler konusunda kendi vatandaşlarını uyarmıştı! Yani; Türkiye’ye gitmeyin; giderseniz, başınıza felaketler...

İstanbul Havalimanındaki terör eyleminden bir gün önce ABD, Türkiye’de meydana gelecek eylemler konusunda kendi vatandaşlarını uyarmıştı! Yani; Türkiye’ye gitmeyin; giderseniz, başınıza felaketler gelebilir, demişti. Hemen ertesi gün; meydana gelen terör eylemi ile de; bu söylem fiili olarak, bütün dünyaya karşı haykırılmıştı!

Evet; Türkiye’miz küresel terörün hedefindedir ve istenilen şey; Türkiye’yi dizleri üzerine çökertmektir. Türkiye’deki terör eylemlerini gerçekleştirenler; her ne kadar; DAEŞ-PKK-YPG vb. gibi terör örgütleri ise de; bunlar, sadece tetikçidirler. Asıl güç, bunların arkalarındaki devletlerdir.
Ve maalesef; bunların arasında, bizim dost ve müttefik bildiğimiz ülkeler de bulunmakta ve hatta bunlar başı çekmektedirler!
Dün EL-KAİDE, bugün DAEŞ adlı terör örgütleri; ABD tarafından kurulup örgütlenmiş; şu veya bu şekilde kullanıldıktan sonra; mevcut hâlleriyle, İslam Âlemi’nin böğrüne saplanan birer hançer olarak muhafaza edilmektedirler.
Mahut örgütleri, sözde Sünni bir yapılanma şeklinde gösterip; asıl hedefleri, Müslümanlar arasında mezhep savaşları çıkartmaktır. Şimdilik; Irak, Suriye ve birkaç Orta Doğu ülkesinde yerel bazda mevzi olarak denedikleri mezhep savaşını; gelecekte tüm İslam Âlemi’ne yaymak istemektedirler.
Daha şimdiden İran’ı, Irak’ı ve Suriye’yi; karşıt mezhep şeklinde ve üstelik devlet bazında bileyen mahut şer güçler; savaşı, başta Türkiye olmak üzere, tüm İslam ülkelerine yaymak istiyorlar.
Türkiye’yi dizleri üzerine çökertmek için önce PKK’yı kullandılar. Son koz olarak da; Güneydoğu şehirlerimizde "çukur" yöntemini denediler. Akılları sıra, delik-deşik ettikleri beldelerin halklarını yanlarına çekecek ve birlikte güvenlik güçlerine karşı geleceklerdi. Güneydoğu halkımız bu oyuna gelmedi ve teröristlerin yanında yer almayınca; teröristler açtıkları çukurlara gömüldü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette algı savaşları -4- 13 Mayıs 2024 | 130 Okunma Siyasette algı savaşları -3- 11 Mayıs 2024 | 65 Okunma Siyasette algı savaşları -2- 08 Mayıs 2024 | 70 Okunma Siyasette algı savaşları -1- 06 Mayıs 2024 | 165 Okunma Seçim analizi -9- 04 Mayıs 2024 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar