Bayrak rüzgâr, millet lider bekler!

Evet; milletçe büyük bir badire atlattık. Aziz milletimize geçmiş olsun. Bir büyük veliye; Rabbini nasıl bilirsin diye sorduklarında, şu manidar cevabı verir: "Rabbimi zıtları bir arada bulunduran olarak bilirim!"...

Evet; milletçe büyük bir badire atlattık. Aziz milletimize geçmiş olsun. Bir büyük veliye; Rabbini nasıl bilirsin diye sorduklarında, şu manidar cevabı verir: "Rabbimi zıtları bir arada bulunduran olarak bilirim!" Milletimiz, büyüklüğü oranında alçak ve soysuzları da bünyesinde taşıyor!
15 Temmuz 2016 akşamı ülkemiz; dünyada emsali görülmemiş bir alçaklığa sahne oldu. Ancak cinnet kelimesi ile izah edilebilecek bu denli alçaklığı; dilimize tüy bitercesine anlatmaya çalıştığımız mahut Paralel Yapı sergiledi.
Askerî darbeye teşebbüs olarak sergilenen bu cinnet hâli; şimdiye kadar olanların aksine; emir-komuta hiyerarşisine uymadan yapıldı. Gözleri kararmış bu satılmışlar güruhunun hedefinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan vardı.
Üç helikopterle Cumhurbaşkanı’nın kaldığı, Marmaris’teki oteline bomba yağdırıldı ve ardından; yüzleri maskeli kişilerce operasyon düzenlendi. Maksatları belliydi; Tayyip Erdoğan’ı ölü veya diri ele geçirmek…
Allah saklasın, bunu başarmış olsalardı; ülke iç savaşa sürüklenecek ve kardeş kardeşe kırdırılacaktı. O vakit, şimdiki gibi onlarca şehitten bahsedemeyecek; topyekûn milletle güvenlik güçleri karşı karşıya gelecek ve ayrıca mahut güçler kendi aralarında bölünüp birbirini boğazlayacaktı.
Böylesi bir durumun galibi olmazdı ve bu aziz millet onlarca sene belini doğrultamazdı.
Cumhurbaşkanı, durumu istihbar ediyor ve her şeyi göze alarak; helikopterle çok tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. Çıkmadan önce de; televizyonlara canlı bağlanarak; "…Ölümü göze alarak, bu kutlu yola çıktık... Milleti, darbeye karşı koymaları için sokağa davet ediyorum" diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette algı savaşları -4- 13 Mayıs 2024 | 185 Okunma Siyasette algı savaşları -3- 11 Mayıs 2024 | 65 Okunma Siyasette algı savaşları -2- 08 Mayıs 2024 | 70 Okunma Siyasette algı savaşları -1- 06 Mayıs 2024 | 165 Okunma Seçim analizi -9- 04 Mayıs 2024 | 54 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar