Asırlık oyun bozuluyor! -2-

Geçen asrın başlarında hedefte Osmanlı Sultanı 2. Abdülhamid Han vardı. Şimdi ise hedeflerindeki isim Tayyip Erdoğan!.. Başbakan Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Batı’nın yüz yıldır emek...

Geçen asrın başlarında hedefte Osmanlı Sultanı 2. Abdülhamid Han vardı. Şimdi ise hedeflerindeki isim Tayyip Erdoğan!..

Başbakan Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Batı’nın yüz yıldır emek vererek yaptığı, Kürtleri Türkiye’den ayırma planlarını Erdoğan’ın yırtıp attığını söyledi. Bilgin: "Erdoğan’a düşmanlığın ne kadar büyük olduğunu buradan anlamalıdır!" diyor.
Geçen asrın başlarında hedefte Osmanlı Sultanı 2. Abdülhamid Han vardı; o mübarek, şahsi dehasıyla imparatorluğun yıkılmasını otuz üç sene geciktirdi. Bilindiği üzere önce onu hal’ettiler; (tahtından indirdiler) akabinde devleti ve milleti paramparça ederek, kirli emellerine nail oldular.
Aradan tam bir asır geçti; şimdi de hedeflerindeki isim Tayyip Erdoğan! Çünkü; çok iyi biliyorlar ki, Tayyip Erdoğan, bu milletin başında oldukça hiçbir zaman o mel’un ve meş’um emellerine ulaşamayacaklar.
Nasıl ki, o günün hainleri ve en azından aymazları Sultan Abdülhamid Han’ı anlayamamış ve karşısında yer almışlarsa, bugün de aynı güruh, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ve onun başlatmış olduğu ‘Çözüm Süreci’nin karşısında düşmanca tavır alıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasette algı savaşları -3- 11 Mayıs 2024 | 43 Okunma Siyasette algı savaşları -2- 08 Mayıs 2024 | 67 Okunma Siyasette algı savaşları -1- 06 Mayıs 2024 | 159 Okunma Seçim analizi -9- 04 Mayıs 2024 | 53 Okunma Seçim analizi -8- 01 Mayıs 2024 | 193 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar