Tezatlar ülkesi Türkiye: Aşı yok, virüs sıkı vuruyor ama Avrupa Komisyonu başkanını ayakta tutabiliyoruz…

Korona olduklarını duyduğum-bildiğim için kulağım kirişte tanıdıklarım var. Herhalde mutasyon geçiren virüs son zamanlarda daha yıpratıcı. Yeni biçimi ikinci aşısını olmuşlar...

Korona olduklarını duyduğum-bildiğim için kulağım kirişte tanıdıklarım var. Herhalde mutasyon geçiren virüs son zamanlarda daha yıpratıcı. Yeni biçimi ikinci aşısını olmuşlar üzerinde bile etkili. 

Her gün açıklanan ‘Türkiye Covid-19 Hasta Tablosu’nun sonuncusu bir çok yönden ürpertici. Rakamlar sürekli arta arta dayanılmaz boyutlara ulaştı. Dün 2.203’ü hasta olmak üzere 54.740 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 276.

Aşılama devam mı ediyor durdu mu, emin değilim. “65 yaş altı aşı oluyor” deniliyor, ancak henüz davet almamış 60+ grubundan tanıdıklarım var.

Böyle bir tabloyla Ramazan’a girmek üzereyiz.

Ramazan bu yıl alışılmışın çok dışında geçecek.

Oysa korona ile mücadele için belirlenmiş takvim, sınırlı da olsa normale yakın bir sonuca Ramazan’a kadar varmayı hedeflemeliydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 117 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.165 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.836 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.623 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.755 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar