Panama dosyası.. Pandora dosyası.. Paradise dosyası.. Ve Sedat Peker’in iddialı mesajları… 

Gazeteci Fehmi Koru'nun bugünkü (29.08.2022)''Panama dosyası.. Pandora dosyası.. Paradise dosyası.. Ve Sedat Peker’in iddialı mesajları… '' başlıklı yazısı.

İsmi her anıldığında ‘suç örgütü lideri’ deme ihtiyacı duyulan Sedat Peker’in bir ara durmuşken yeniden fazla mesai yapmaya başlamasıyla ortalık maşallah iyi hareketlendi. Her gün sayısız Twitter mesajı okumaktan gözler bayağı yorgun düşüyor. 

Onun çalışkanlığı mesajlarında adı geçenlerin bazısına da fazla mesai yaptırıyor. Peş peşe açıklamalar, suç duyuruları, karşı ithamlar geliyor.

Bu arada mesajlarında yer alan iddiaların Peker’e nasıl ulaştığı bir parça belli olmaya başladı.

Son mesajında yayınladığı videoyu, tartışmayı başlatan boşanma davasının taraflarından biri bizzat Peker’e göndermiş…

Vaktiyle gazetecilere haber yapsınlar diye eriştirilen konular, belgeler ve kanıtlar artık Sedat Peker’e yağdırılıyor olmalı.

Gazeteler ve TV kanalları -tabii yalnızca muhalif cephede yer alanlar- Peker’in mesajlarını aktarmakla yetiniyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.139 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 864 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.462 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.159 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 753 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar