Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayını Cumhur İttifakı’nın adayı belirlerse…

Gazeteci Fehmi Koru'nun bugünkü (24.10.2022)''Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayını Cumhur İttifakı’nın adayı belirlerse…'' başlıklı yazısı.

Sonunda bu da oldu: Cumhur İttifakı adayı olarak seçime katılması beklenen AK Parti genel başkanı da olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sonunda, Millet İttifakı’nın adayını da kendisi duyurdu.

Kendisinden başka kimsenin duymadığı bir haberi paylaşarak…

Dediği aynen şu:

“Galiba dün bir televizyon programında aday olduğunu açıklamış, herhalde izin verdiler. İzin verdikleri için o da adaylığını Sivas’ta bir yerel radyoda açıkladı. Hayırlı olsun. Bu isabetli bir şey oldu. Türkiye, evet Bay Kemal gibi bir adayı görmekle inşallah nasıl bir cumhurbaşkanlığı yarışını görecek, bunu beraber yaşayacağız.”

Tayyip Erdoğan -yalnız o da değil AK Partili bilinen siyasi kimlikli kişiler ile AK Parti’nin itibar ettiği yazarlar ve yorumcular da- Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini şimdiye kadar hiç mi hiç gizlemediler zaten…

CHP’nin genel başkanının aday olması isteniyor…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 29 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 123 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.362 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 752 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.283 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar