Korona günlerini en iyi nasıl değerlendirebiliriz? Kendi deneyimimi paylaşıyorum…

Korona günlerini mümkün olduğu kadar evinde geçirenler ne yapıyor? Başkalarını bilmem, ama ben ne yaptığımı sizlerle paylaşabilirim.

Korona günlerini mümkün olduğu kadar evinde geçirenler ne yapıyor?

Başkalarını bilmem, ama ben ne yaptığımı sizlerle paylaşabilirim.

Günümün önemli bir bölümü tabletimden okumakla geçiyor; okumadığım zamanı da televizyon karşısında geçiriyorum.

İnsanlar eskiden görüş alış-verişinde bulunmak için aynı mekanda bir araya gelirdi. ABD’de Türkiye mi konuşulacak, oradan buradan konuşmacılar ayarlanır, hepsinin aynı mekanda bulunması için bütçe ayrılır, çok önceden kendileriyle anlaşılmış konuşmacılar saatler süren uzun mesafeleri göze almak zorunda kalırlardı.

Şimdi öyle olmuyor. İnsanlar internet programlarıyla -en ünlüsü Zoom- oturdukları yerden kımıldamadan toplantılara konuşmacı olarak katılıyor, dünyanın dört bir tarafındaki başka insanlar da yine ev rahatlığı içerisinde onları dinliyor, soru sorma imkanı da buluyorlar…

“Salgın sonrası her şey başka olacak” diyenlere bu sebeple hak veriyorum.

En son birkaç gün içerisinde o kadar çok önemli toplantı izledim, zihin açıcı konuşma dinledim ki, buna kendim bile şaşırıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 14 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 27 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.337 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 752 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.283 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar