Kılıçdaroğlu’nun “Ben adayım” demesinden önceki Almanya gezisinde “Biz izin vermiyoruz, çekilme” diyen danışman var mıydı?

CHP kurultayı geride kaldı, seçilen yeni genel başkan bugün mazbatasını alıp eski başkanın koltuğunu kendisine teslim etmesini bekliyor.Devir-teslim olmalı ki, CHP’de değişim sürecinin başladığı...

CHP kurultayı geride kaldı, seçilen yeni genel başkan bugün mazbatasını alıp eski başkanın koltuğunu kendisine teslim etmesini bekliyor.

Devir-teslim olmalı ki, CHP’de değişim sürecinin başladığı daha iyi görülebilsin.

Kurultay’da ortaya çıkan sonuç, CHP’ye ve özellikle Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın gazetecilerin beklemedikleri bir gelişmeydi. Öyle olduğu anlaşılıyor. İsimlerini ekranları izleyenlerin benden daha iyi bilecekleri bu gazeteciler, anladığım kadarıyla, son ana kadar -hatta ilk sandık sonucunu öğrendikleri halde- Kılıçdaroğlu’nun adaylıktan çekilmemesini savunmuşlar.

Yalnız ekranlarda da değil, ilk sonuç aleyhine çıkınca çekilmek istediğinde Kılıçdaroğlu’nun yüzüne karşı…

Biri, “Kavga ede ede kaybedelim, çekilmeyelim” demiş…

Belli ki, kendisini bu aklı verecek kadar Kılıçdaroğlu’ya yakın biliyor…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir? 04 Mayıs 2024 | 1.105 Okunma CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.236 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 868 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.464 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar