Hayat bizlere pahalı ama yabancılara Türkiye bedavadan ucuz…

Yoğun çalışan insanlar için tatil vakti yaklaşıyor; pek çok aile nereye ne zaman gideceğini şimdiden kararlaştırdı, bazılarımız da durumları elvermediği için tatilden vazgeçti. Hemen...

Yoğun çalışan insanlar için tatil vakti yaklaşıyor; pek çok aile nereye ne zaman gideceğini şimdiden kararlaştırdı, bazılarımız da durumları elvermediği için tatilden vazgeçti. 

Hemen her ülkede Pandemi sonrasında hayat pahalandı ve tatil bütçeleri bu yüzden daraldı. Hesap yapılırken keseye uygun yer arayışı ön planda olacak, bu belli.

Türkiye’nin soğuk-sıcak bakmadan yabancı paranın her cinsine ihtiyacı büyük ve yaklaşan turizm mevsimi bu yüzden önemli. 

Ülkemize en fazla turist gönderen ülkeler sıralamasında hatırı sayılır önemi bulunan Rusya ile Ukrayna’nın savaşta olmaları biraz neşeleri kaçırsa da, sonuçta Batılı ülkelerden gelecek olanlar yine de arayı kapatabilir beklentimiz var.

Bu yıl turizm gelirinin 30 milyar Doları aşması bekleniyor…

Aşar inşallah.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.366 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.060 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 709 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.890 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.415 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar