Haber kanalları çok-seslileşiyor, ben de bir programla sürece katkıda bulunuyorum…

Bugün günlerden salı. Dört hafta önce Flash TV’de başlattığımız ‘Şura’ adlı tartışma programı günü. Bu gece (21.00 ile 24.00 arası) Emin Şirin, Mazhar Bağlı ve Mithat...

Bugün günlerden salı. Dört hafta önce Flash TV’de başlattığımız ‘Şura’ adlı tartışma programı günü. Bu gece (21.00 ile 24.00 arası) Emin Şirin, Mazhar Bağlı ve Mithat Baydur’la birlikte olacağız.

Flash TV uzunca bir süre, daha çok eğlence programlarıyla gündeme gelmiş, sonra da özel televizyonlar arasında öncü sayılabilecek bu kanal, birdenbire yayın hayatına son verme kararı almıştı. Şimdi yeniden yayın hayatına döndü Flash TV.

Yayın anlayışını yenileyerek…

Benim için Flash TV’de program yapıyor olmanın ayrı bir önemi var.

Turgut Özal’ın yayıncılıkta devlet tekelini kırma niyeti anlaşılır anlaşılmaz, o sırada devam etmekte olan yasağı aşabilmek için, bir girişimci, Almanya’da kurduğu altyapıyla TV yayınını başlatmıştı.

Ardından özel yayın yasağını ortadan kaldıran yasal düzenleme geldi ve o ilk özel TV kanalı Türkiye’ye taşındı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 931 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 861 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.461 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.158 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 753 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar