Ertuğrul Özkök’ün Alman kankası Diekmann Uber belgelerine takıldı 

Gazeteci Fehmi Koru'nun bugünkü (14.07.2022)''Ertuğrul Özkök’ün Alman kankası Diekmann Uber belgelerine takıldı '' başlıklı yazısı.

Ertuğrul Özkök kendisine bilgi sunulması amacıyla özel olarak davet edildiği Harvard Üniversitesi’nde alanının en yetkin uzmanlarından Prof. Gökhan Hotamışlıgil’den karaciğer hücresiyle ilgili heyecan verici bilgiler alır ve kendi ifadesiyle ‘hayatının en önemli günlerinden birini yaşar’ iken, Almanya’daki kankası Kai Diekmann da hayatının en zor günlerini en zararla atlatma mücadelesi vermekte.

Herhalde haberi olmuştur; konuyu en ayrıntılı aktaran dünya gazetelerinden biri de Amerikan Washington Post çünkü.

Kai Diekmann, tıpkı bir zamanlar ülkemizde Ertuğrul Özkök ne idi ise, Alman medyasının amiral gemisi Bild’in yayın yönetmeni olarak mesleğinin zirvesinde bir gazeteciydi. Tam 15 yıl boyunca o görevini sürdürürken, bir yandan da Özkök’ün yönettiği Hürriyet gazetesinin de yayın kurulunda üyelik görevini yürütmekteydi.

Diekmann Hürriyet yönetiminde söz sahibiydi, Özkök de Bild’e köşe yazılarıyla katkıda bulunuyordu.

Eş zamanlı olarak ikisi de konumlarını kaybettiler…

Özkök şimdi eşine mektuplar yazıyor ve o mektupları internet üzerinden paylaşıyor. Bu arada bir TV kanalında haftalık programı da var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 545 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.440 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.139 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 739 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.890 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar