Ertuğrul Özkök’e teşekkür borçluyum, o görevimi bu yazıyla yerine getiriyorum

Dış politika konularının bizde müşterisi yoktur. Okur, yazının o konuyla ilgili olduğunu fark eder etmez okumayı bırakır. Ertuğrul Özkök’ün önceki gün yaptığı büyük bir fedakarlık...

Yazısının başlığı (Başlık şu: “Eminim MİT şu iki olayı ve bu fotoğrafı görmüştür”) ve yazdıklarının kendisine birileri tarafından ulaştırıldığını en başta belirtme ihtiyacı duyması (O bölüm de şöyle: “Eminim bana ulaşan bu bilgiler ve bu fotoğraf şu an MİT müsteşarı Hakan Fidan’ın önünde de bulunuyordur”) olağanüstü garip gelse de, çok ciddiyetle sarıldığı magazin yazılarını bir tarafa bırakıp dış politika konusuna girmesi sebebiyle Ertuğrul Özkök’e takdirlerimi sunmak istiyorum.

Dış politika konularının bizde müşterisi yoktur. Okur, yazının o konuyla ilgili olduğunu fark eder etmez okumayı bırakır.

Ertuğrul Özkök’ün önceki gün yaptığı büyük bir fedakarlık.

Kendisine ulaştırılan bilgiler ve fotoğraftan çıkardığı sonuçları aynen aktarıyorum:

“Bu üç gelişmeyi art arda yazınca benim şahsi görüşüm şu:

BİR: Ortadoğu’da bizim dışımızda çok güçlü bir yeni oluşum meydana geliyor.

İKİ: Arap-İsrail-Filistin ilişkilerinde yeni bir gerçekçilik iklimi doğuyor.

ÜÇ: Türkiye bu karede çok yalnız kalmış görünüyor. Bu da Akdeniz ve Ortadoğu’da karşımıza çok güçlü bir ‘anti-Türkiye’ cephe çıkarabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 1.761 Okunma AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 3.604 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.753 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.605 Okunma AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar.. Ben “Olmaz öyle şey” diyorum… 20 Nisan 2024 | 2.876 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar