Emekliler birkaç gün sonra maaşlarını aldıklarında nasıl sevinsinler?

Emekliyseniz ve yalnızca maaşınıza bağlı bir hayat sürdürüyorsanız şu sıralarda aklınızda başka bir konu bulunması imkansız. Acaba bu aybaşında ne kadar maaş alacaksınız...

Emekliyseniz ve yalnızca maaşınıza bağlı bir hayat sürdürüyorsanız şu sıralarda aklınızda başka bir konu bulunması imkansız. 

Acaba bu aybaşında ne kadar maaş alacaksınız, aklınızda yalnızca bu düşünce bulunduğunu biliyorum.

Maalesef, devlet yönetiminde görev almışlar dışında kalan hiçbir emekli, maaşıyla ay sonunu kolayca getiremez. Hele en düşük aylıklılar yok mu, onların işi çok çok daha zor.

Bu hale nasıl gelindiğini anlamakta zorlanıyorum.

Bildiğim bir şey var: Türkiye emekliler cenneti. Eskiden çalışanlar istedikleri takdirde, günlerini doldurmaları şartıyla, erkenden çalışma hayatı dışına çıkabiliyordu.

Çoğu emekli, aldığı ikramiye ile, hayalini kurduğu bir evi alabilecek duruma bile gelebiliyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 275 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 2.903 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 705 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.886 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.406 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar