Çay dağıtılıyor, ekmek zaten fırında askıda, keyifler kekâ.. Korona ise hala başa bela…

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan seveni bol bir siyasetçi. Partisinin halktaki desteği kamuoyu yoklamalarına göre düşse bile, onun kendi reytingi lideri olduğu partisinden ileride.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan seveni bol bir siyasetçi. Partisinin halktaki desteği kamuoyu yoklamalarına göre düşse bile, onun kendi reytingi lideri olduğu partisinden ileride. O da bunun bilinciyle cumhurbaşkanı seçildikten sonra da partisinin genel başkanlığını bırakmadı ve bulduğu her fırsatta halkla temasını sürdürüyor.

Şu sıralarda temel atma bahanesiyle her hafta sonu bir ile gidiyor ve halka hitap ediyor.

Dün aynı amaçla Malatya’daydı Cumhurbaşkanı Erdoğan. Halka hitap etti. 

Bugün internet sitelerinde ve gazetelerde haber olarak, yarın da köşelerde yoruma dönüştürülerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir esnaf vatandaş arasında geçen karşılıklı konuşmayı okuyacaksınız.

Videolu görüntüsü de bulunan görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Evimize ekmek götüremiyoruz” diyen esnafa bir çay paketi uzatarak, “Bu bana abartılı geliyor; sen şu çayı al da keyifle iç” dediği görülüyor.

O esnafın evinin birkaç günlük çay ihtiyacı böylece karşılanmış oldu, iktidarın küçük ortağının açtığı kampanya sayesinde eve fırınlardan askıya alınmış ekmek götürme imkanı da var.

Oh ne ala…

İyi de ekmek ve çay kahvaltıyı kurtarır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 465 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 750 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.274 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.217 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.877 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum