Bir kısım medyada taşlar yerinden oynuyor.. Londra’da Kılıçdaroğlu’na ‘‘Size yakın medyada ne oluyor?’’ diye sordular mı? 

Hayır sormamışlar.Kemal Kılıçdaroğlu’nun Londra gezisini uzaktan takip etmeye kalkan benim gibiler herhalde hayal kırıklığına uğramışlardır. Ben uğradım. CHP lideri bu defa yanına...

Hayır sormamışlar.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Londra gezisini uzaktan takip etmeye kalkan benim gibiler herhalde hayal kırıklığına uğramışlardır. 

Ben uğradım. 

CHP lideri bu defa yanına gazeteci almamış galiba; gazeteler ve TV kanalları da geziye fazla ilgi göstermemiş… Merak edenler nereden bilgi alacaklarını bilemez halde.

Öyle durumdakilerden biri de benim.

Görebildiğim kadarıyla tek istisna Yeniçağ gazetesi. Geziyi izlemek üzere Londra’ya giden yazarı Orhan Uğuroğlu sayesinde, haberleri, Yeniçağ’dan alabildim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 18 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 47 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.343 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 752 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.283 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar