Bir çocuk intihar etmiş diyeler.. Bu konuyu 1,5 yıl gecikerek ele aldığım için mahçubum…

11 yaşında bir çocuk intihar etmiş olabilir mi? Bir süredir toplumu sarsacak boyutlara ulaşan intihar salgını çocuklara kadar bulaşmış mıdır gerçekten?

Hiç sanmıyorum.

Ben sanmıyorum, ancak 11 yaşındaki Rabia Naz isimli İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi kız çocuğunun intihar ettiğine inanan bir yargımız ve siyaset alanından kişiler var.

Çocuğun babası “Benim kızım intihar etmiş olamaz” inancıyla konuyu sürekli canlı tuttuğu için kamuoyu 1,5 yıldır olaydan haberdar; acılı baba ve ailesi kayıplarını kabul etseler Rabia’yla ilgili dosya şak diye kapanacak.

Kapandığında olayın cereyan ettiği Giresun/Eynesil’de -ve galiba Ankara’da da- her gün “Ya gerçek ortaya çıkarsa” tedirginliği yaşayan birileri de rahatlayacak.

‘İntihar’ denilerek dosyası kapatılanın basit bir vur-kaç olayı olduğuna inanıyor aile. Yolda yürüyen çocuğa bir aracın çarptığı, araç sürücüsünün çocuğu evin önüne kadar götürüp bıraktığı düşünülüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.366 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.060 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 709 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.890 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.415 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar