Bahçeli Cumhurbaşkanı ile görüştü, ardından Cumhurbaşkanı TBMM başkanıyla.. Ne oluyor dersiniz?

AK Parti genel başkanı da olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, dün, iktidarın küçük ortağı olarak bilinen MHP’nin lideri Devlet Bahçeli ile görüştüğünü işittiğimde...

AK Parti genel başkanı da olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, dün, iktidarın küçük ortağı olarak bilinen MHP’nin lideri Devlet Bahçeli ile görüştüğünü işittiğimde, ne yalan söyleyeyim, aklımdan yalnızca iki liderin ‘kandil tebriği’ amaçlı buluştuğu düşüncesi geçmişti.

Öyle ya, iki lider arasında yerel seçim adayları konusunda var olan pürüzler giderilmiş, görüşülecek başka dikenli konu kalmamış gibiydi.

Ancak, yine dün, Erdoğan-Bahçeli görüşmesinden kısa süre sonra, TBMM başkanı Numan Kurtulmuş’un da Külliye’ye çıktığını işittiğimde, artık aynı safiyane düşünceyi zihnimden atma zamanımın geldiğini hissettim.

İki genel başkan, besbelli, güncel bir konuyu baş başa görüşme ihtiyacı duymuş, o görüşmeden çıkan sonucu tebliğ etmek için de, programda bulunmadığı halde, TBMM başkanı huzura çağrılmıştı.

Ne olabilir o güncel konu?

Sahi ne olabilir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 648 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.447 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 3.152 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 750 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.890 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar