Araplar ile aramız açılıyor.. Gazetelerinde Türkiye ve CB Erdoğan ile ilgili yazılanlarda ipin ucu iyice kaçtı…

Arap medya dünyasında en revaçta olan konu, içinde Türkiye’nin, Tayyip Erdoğan’ın ve Osmanlı’nın anıldığı yazılar…Böyle bir dalga Arapça çıkan gazetelerde bir süredir gündemi işgal ediyor.

Türkiye’nin Tayyip Erdoğan eliyle Osmanlı geçmişini günümüzde canlandırmaya çalıştığı tezi bu dalganın etkisi altına düşmüş her yazıda ifade ediliyor.

Yazarların adları, hangi ülkenin vatandaşı oldukları, hatta yazılarında işledikleri ayrıntılar değişiyor, buna karşılık yukarıdaki kısa paragrafta özetlediğim tez hiç değişmiyor.

Son günlerde bu teze bir yeni ayrıntı daha eklendi ve ısrarla her yazıda vurgulanıyor.

Teze bakın, teze…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sinan Ateş suikastını azmettirenlerin hesaba çekilmesini en fazla isteyenlerdenim.. Fakat… 11 Mayıs 2024 | 244 Okunma ‘Normalleşme’den beklentiler karşılıksız mı kalacak? Öyle  düşünenler varsa da her siyasi hamle sonuç doğurur… 10 Mayıs 2024 | 732 Okunma CHP -Özgür Özel- AK Parti’nin eski oyun taktiğini şimdi ona karşı devreye soktu.. İlk raund CHP’nin…  09 Mayıs 2024 | 4.143 Okunma AK Parti’de esas dikkat edilmesi gereken, iktidarın saflarındaki ayrışma… 08 Mayıs 2024 | 2.539 Okunma İsrail Gazze’yi ve Filistinlileri bitirmeden savaşı bitirir mi? Ateşkese verdiği tepkiden anladığımı özetledim 07 Mayıs 2024 | 1.106 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum