AK Parti’nin seçim kampanyası daha önce görülmemiş hatalarla devam ediyor.. Sebebini galiba biliyorum…

Bir kişinin kaybı bazen olağanüstü önemli sonuçlar verebiliyor…Erol Olçok’u ilk kez AK Parti’nin kuruluş sonrası kendisini tanıtmak amacıyla düzenlediği Ankara Bilkent Öteli’ndeki...

Bir kişinin kaybı bazen olağanüstü önemli sonuçlar verebiliyor…

Erol Olçok’u ilk kez AK Parti’nin kuruluş sonrası kendisini tanıtmak amacıyla düzenlediği Ankara Bilkent Öteli’ndeki toplantıda görüp tanıdım. Ön sırada kenarda oturmuş, kravatlı, takım elbiseli, pahalı olduğu anlaşılan ayakkabılıydı; resmi elbise ve celalı ayakkabıya rağmen çorapsız olması dikkatimi çekmişti. 

Yanımdakiler de kim olduğunu bilmiyordu.

Dikkatimi çektiği onun da dikkatini çekmiş olmalı ki, toplantıya ara verildiğinde tanıştık.

İlkinden başlayarak AK Parti’nin katıldığı birbiri ardına bütün seçimlerde, kampanyalar, tamamen onun gözetiminde hazırlanıp uygulandı.

Sol eğilimli bir akademisyen dostumla sohbet ederken, Erol Olçok’un kampanyalarda yararlanmak arzusuyla kendisinden de yardım istediğini öğrendiğimde şaşırmıştım. Dostum karşılaştığı profesyonellikten müthiş etkilenmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.132 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 752 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.283 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.225 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar