Fotoğraf, kaset, yeni mahremiyet alanları ve ihlalleri...

Her seçim döneminde ortaya atılan “filanın kasedi var” söylemine esasında her birimizin aktif ya da pasif destek vermekte olduğumuz gerçeği ile yüzleşelim mi?Siyasiler tıpkı sahne sanatçıları gibi...

Her seçim döneminde ortaya atılan “filanın kasedi var” söylemine esasında her birimizin aktif ya da pasif destek vermekte olduğumuz gerçeği ile yüzleşelim mi?

Siyasiler tıpkı sahne sanatçıları gibi fotoğraflar üzerinden “hayran” toplamaya çalışırken, son yıllarda derin mekanizmalar da siyasileri iddiaları üzerinden vurmaya kalkıyor.
Fakat bu sapkın vuruş Sayın Meral Akşener'i hedef alınca silah ters tepti ve bu seçimlerin erken galibi önce Türkiye sonra Merak Akşener oldu.

Neden Türkiye oldu?
Her kesim iftira kampanyasına kendi durduğu yerden DUR dedi. Bu Türkiye'nin kazancıdır.
Fakat keşke daha önce dur diyebilseydik. Ülkenin Başbakan'ının kasetleri yayınlanırken mesela Türkiye'nin önümüzdeki günlerde en büyük sınavının mahremiyet ihlali üzerinden işleneceğini dert edinebilseydik.
Bu satırların yazarı mahremiyet ihlaline katkı sunmaktan korktuğu için şimdiye kadar piyasaya sürülmüş ya da sürüleceği iddia edilen hiçbir kaset ile ilgilenmemiş tek bir ses kaydını dinlememiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Almanlar et başında” 26 Nisan 2024 | 187 Okunma Ne olacak bu anne babaların hali? 19 Nisan 2024 | 723 Okunma Bayram neşesinin dışında kalmamak, lâkin içine de girememek... 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Öz orucu, söz orucu, köz orucu ve seçim kampanyaları... 05 Nisan 2024 | 232 Okunma Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar