Psikolojik harekât

Türkiye tarihî günlerden geçiyor. Cumhurbaşkanın nisan ayında "Bir gece ansızın gelebiliriz" diye işaretini verdiği operasyon için güneşin batması beklenmedi. Bir ikindi vakti düğmeye...

Türkiye tarihî günlerden geçiyor.

Cumhurbaşkanın nisan ayında "Bir gece ansızın gelebiliriz" diye işaretini verdiği operasyon için güneşin batması beklenmedi.

Bir ikindi vakti düğmeye basıldı.

Zaten bir yıldır sınıra muazzam yığınak yapılmıştı. Asker hazırdı.

Harekâtın neden gerekli olduğu konusunda kamuoyu tatmin edildi.

Terör yandaşları ve kör ideolojiye teslim olmuş bazı gruplar, algı operasyonlarıyla kafalarda cephe açmaya kalkıştı, ama yemedi.

Medya desteği, olağanüstü hâllerde çok önemli.

Kobani olaylarında, terör saldırılarında, Sur'da, Cizre'de haklı iken 'içeridekiler'in oyunu neticesinde haksız duruma düşürülen Türkiye, çok ders aldı.

FETÖ'cülerin en mahrem alanlarda cirit attığı, HDP'lilerin teröristlere silah taşıdığı, medyanın PKK'lıları sivil diye yutturmaya kalktığı bir ülke yok artık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
El insaf be birader! 22 Nisan 2024 | 1.063 Okunma Helalleme yle olmaz! 15 Nisan 2024 | 124 Okunma Biraz eletiri: Medya nasl kaybettirdi? 08 Nisan 2024 | 262 Okunma CHP kazanmad, AK Parti kaybetti 01 Nisan 2024 | 1.082 Okunma Meydan ne diyor? 25 Mart 2024 | 928 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar