Aydın Doğan ne zaman günah çıkarır?

Medyada Aydın Doğan dönemi resmen kapanıyor.Amiral gemisinde veda yazısı kaleme alan Doğan, "Gazeteciliğin evrensel kurallarına bağlı kalarak bağımsız ve objektif haberciliğe büyük önem verdim. Devletimizin...

Medyada Aydın Doğan dönemi resmen kapanıyor.
Amiral gemisinde veda yazısı kaleme alan Doğan, "Gazeteciliğin evrensel kurallarına bağlı kalarak bağımsız ve objektif haberciliğe büyük önem verdim. Devletimizin çıkarlarını korumaya özen gösterdim. Benim ve ailem için Türkiye sevdası en büyük tutku oldu" dedi.
Kimsenin memleket sevdasını sorgulayacak değilim ancak "bağımsız ve objektif habercilik" kısmı tartışılır.
Doğan Medyası'nın mazisi, darbecilik, ötekileştirme, hedef gösterme, iş takipçiliği, tahammülsüzlük gibi kara lekelerde dolu çünkü.
28 Şubat’ın iki kudretli medya patronundan biri olan Dinç Bilgin, beş yıl kadar önce gazetemize verdiği röportajında "Molotofçu tiplerle gazete çıkarmaya kalkıştım" diye günah çıkarmıştı.
27 Mayıs döneminin patronlarından Malik Yolaç da Çetin Altan, Aziz Nesin ve İlhami Soysal’ı kastederek "Beni solcu yazarlar batırdı" demişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
El insaf be birader! 22 Nisan 2024 | 1.063 Okunma Helalleme yle olmaz! 15 Nisan 2024 | 124 Okunma Biraz eletiri: Medya nasl kaybettirdi? 08 Nisan 2024 | 262 Okunma CHP kazanmad, AK Parti kaybetti 01 Nisan 2024 | 1.082 Okunma Meydan ne diyor? 25 Mart 2024 | 928 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar