Zehir tacirleriyle mücadele

Gençleri ve dolayısıyla aileyi hedef alan ifsâd şebekeleri her fırsatı deneyip milleti zehirlemeye çalışıyorlar.Alkol ve uyuşturucu gibi fenalıklarla mücadele ediliyor. Ancak buna rağmen bu fenalıkların...

Gençleri ve dolayısıyla aileyi hedef alan ifsâd şebekeleri her fırsatı deneyip milleti zehirlemeye çalışıyorlar.
Alkol ve uyuşturucu gibi fenalıklarla mücadele ediliyor. Ancak buna rağmen bu fenalıkların çocuklarımızı tehdit ettiği ve tehdidin de neredeyse ilkokul seviyelerine kadar indiği uzmanlarca ifade ediliyor.

Bu büyük musîbete karşı yapılması gereken bellidir: Ya göz kapatıp “Bize bir şey olmaz” denilecek ki böyle bir tavırdan Allah muhâfaza etsin. Ya da problemin kökten çözümü için çalışmalar yapılacak. Türkiye’nin yapması gereken bu büyük derdi görmek, inkâr etmemek ve uygun çareleri bulmak olmalı. İnkâr ederek, dertleri yok sayarak bir yere varamayız.

Şunu hep merak ederiz: Hemen her gün, her hafta ‘uyuşturucu tâcirleri’ ile mücadele edildiğine dair haberler okuruz. Şu kadar uyuşturucu, bu kadar ‘hap’ yakalandı denilir. Mutlaka doğrudur, ancak bunca mücadele ve suçluların yakalanmasına rağmen bu zehir tacirlerinin sonu niçin gelmez?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar