Zalimler için yaşasın Cehennem

Dünya öyle zulümlere ve zalimlere şahitlik ediyor ki, bunlara karşı “Zalimler için yaşasın Cehennem” demekten başka çare kalmıyor.Başta PKK terörü olmak üzere bütün terör faaliyetleri ve...

Dünya öyle zulümlere ve zalimlere şahitlik ediyor ki, bunlara karşı “Zalimler için yaşasın Cehennem” demekten başka çare kalmıyor.
Başta PKK terörü olmak üzere bütün terör faaliyetleri ve teröristler zulümde sınır tanımıyor. Sönen ocaklar, ağlayan analar, yetim kalan çocuklar ve bunların acı hikâyeleri yürek dağlıyor.

Makamında uğradığı bombalı saldırı neticesi yaralanan ve tedavi gördüğü hastahanede şehit olan Mardin’in Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk, memleketi Sakarya’da duâlarla ebedî âleme uğurlanmış. Şehidin babası Asım Safitürk’ün beyanı yürekleri dağlar: “Bu vatan için şehit oldu. (...) Milletimizin başı sağ olsun, vatan sağ olsun. Vatan, uğrunda şehit olan varsa vatandır. Vatan uğruna ben de hazırım. Oğlumu şehadete ulaştıranları Allah’a havale ediyorum, vatan sağ olsun. Allah, vatanımıza ve milletimize yardım eylesin. Allah, terörü destekleyenlerin kendi başlarına belâ etsin.” (www.ntv.com.tr/, 11 Kasım 2016)

Geçen günlerde Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında (4 Kasım 2016) yaralanan ve sonrasında vefat eden Zeynep Sevinçer’in ailesi de teröre ve teröristlere tepki gösterirken, Cehennem hatırlatması yapmış.

Baba Veysi Ece, bölücü terör örgütüne tepki göstererek, “Kızım şehit oldu. Geride 2 yetim bıraktı. Biri 4 aylık, biri 4 yaşında. Terörü lânetliyoruz. ‘Kürt hakkını savunuyoruz’ diyorlar, biz Kürt değil miydik? Eğer Kürt’ün hakkını öldürmekle savunuyorsan, ben Kürt’üm benim hakkımı savunma. Benim hakkımı öldürmekle niye savunuyorsun? Öldüreceksen savunma beni. Sen zalimsin, zalimler için yaşasın Cehennem” diye konuşmuş. (AA, 11 Kasım 2016)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar