Yanlışlar sıra sıra

Seçim haftasına girdik ve tansiyon biraz daha yükseldi.Nasip olursa 1 Kasım’da sandıklar ortaya konulacak ve millet tercihini yapacak. Milletvekili seçimlerinin neticelerinin hayırlı olmasını şimdiden temenni edelim. Adalet ve...

Seçim haftasına girdik ve tansiyon biraz daha yükseldi.
Nasip olursa 1 Kasım’da sandıklar ortaya konulacak ve millet tercihini yapacak. Milletvekili seçimlerinin neticelerinin hayırlı olmasını şimdiden temenni edelim.

Adalet ve adaletsizlik, gündüz ve gece gibi birbirinin zıddıdır. Adalet varsa adaletsizlik olmaz, adaletsizlik varsa da adalet orada durmaz. Ülkemizin bir adaletsizlik denizine sürüklendiğini söylemek mümkün. O kadar keyfî işler yapılıyor ki, hangi birini sayalım? Hak, hukuk ve adaletin geri plana atıldığını sadece biz ifade etmiyoruz. Türkiye’yi idare edenler de, zaman zaman adalet terazisinin doğru tartmadığı noktasında tesbitlerde bulunuyor.

Meydana gelmesine ihtimal verilmeyen bazı hadiseler var ki, o hadise yaşandığında “Bu da oldu” denir. Son zamanlarda “Bu da oldu” diyebileceğimizin hadiseleri o kadar çoğaldı ki, artık hiçbir şey insanları şaşırtmıyor. Sürpriz hadiseler karşısında şaşırmak lâzım, ama artık Türkiye kamuoyu şaşırmayı unuttu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 152 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar