Yanlışa yanlış de

Türkiye’de yapılan bütün işlerin yanlış olması mümkün değil, ama çok ciddî yanlışlar yapıldığı da görülmeli, bilinmeli ve tez elden düzetilmeli. Yanlışlar o kadar fazla...

Türkiye’de yapılan bütün işlerin yanlış olması mümkün değil, ama çok ciddî yanlışlar yapıldığı da görülmeli, bilinmeli ve tez elden düzetilmeli. Yanlışlar o kadar fazla ki, iyilikler onların yanında çerez mesabesinde kalıyor.
Medyaya yansıyan haberlere de bakıldığında ekseriyetin şu noktada hemfikir olduğu söylenebilir: OHAL uygulaması sebebiyle atılan adımlarda kuruların yanında yaşlar da yanıyor. İlk günlerde suçsuz olanlar da mağdur olabilir deniliyordu, ancak yaşanan hadiseler suçsuz olanların da yandığını gösterdi.

Kuruların/suçluların yanında yaşların/masumların da yandığını ısrarla gündeme getiren, misaller verenlerden biri de iktidarı destekleyen Star yazarları arasında yer alıyor. OHAL sonrası atılan adımlar sırasında mağduriyetlere dikkat çeken Ahmet Taşgetiren, tanıdığı bir isim eliyle kendisine ulaşan mesajı paylaşmış. Taşgetiren, mesajı gönderen kişiyi tarif ederken şöyle demiş: “Kendisi de devlette, hatta üst düzey bir görevde, ama eminim devlet içinde ulaşacağı bir makam olsa, bana yazmayacak. Ama böyle de bir tıkanma var demek ki.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar