Türkiye gençlerini eğitmeli

Türkiye’nin dertlerine hangi pencereden bakılırsa bakılsın ortada bir eğitim meselesi olduğu anlaşılır.Günün şartlarına uygun, aklı ve kalbi ikna edecek bir eğitim sistemi ile çok daha iyi noktalara...

Türkiye’nin dertlerine hangi pencereden bakılırsa bakılsın ortada bir eğitim meselesi olduğu anlaşılır.
Günün şartlarına uygun, aklı ve kalbi ikna edecek bir eğitim sistemi ile çok daha iyi noktalara gelebileceğimiz kabul edilmelidir.

Çok uluslu bir Amerikan şirketi olan Google’ın [Google Avrupa] Ortadoğlu ve Afrika Pazarlamadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Yonca Dervişoğlu Brunini de gençleri eğitmeyi, Türkiye’nin yapması gereken işlerin başında saymış. 

12 yıldır Google’da çalışan ve üst düzey kadın yöneticilerden biri olan Yonca Dervişoğlu Brunini, “Global kariyeri(nizi) neye borçlusunuz?” sorusuna karşılık, “Çok çalışmaya. Biz büyürken Google yoktu. Ben ne olacağımı bilmiyordum. Ama hep çalıştım. (...) Hayatımın hiçbir döneminde ‘yapamam’ diye düşünmedim, aksine ‘çok çalışır yaparım’ dedim” demiş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar