Terörün büyük faturası

Terörle mücadelenin milletimize ve memleketimize neye mal olduğunun her hâlde tam olarak farkında değiliz.Neredeyse yarım asra yaklaşan ‘bölücü terör’ün millet nezdinde hem maddî hem de mânevî yaralar...

Terörle mücadelenin milletimize ve memleketimize neye mal olduğunun her hâlde tam olarak farkında değiliz.
Neredeyse yarım asra yaklaşan ‘bölücü terör’ün millet nezdinde hem maddî hem de mânevî yaralar açtığı, ortaya çıkan büyük faturadan anlaşılır.

“Bugün biter, yarın biter” dediğimiz terörün maalesef iniş çıkışlarla devam ettiği görülüyor. Bu meselenin tartışıldığı her zeminde mücadelenin sadece silâhla değil, sosyal ve siyasi adımlarla da desteklenmesi gerektiği söyleniyor. 

Dünyanın en zor işlerinden biri de terörle mücadeledir. Bununla beraber başarılı olmak da imkânsız değildir. Bu belâ, bu musibet sadece Türkiye’nin derdi değil. Dünyanın başka ülkeleri de terörle mücadele etmekte ve başarılı olmaktadır. Uzun yıllar terör estiren bazı yapıların bir şekilde ikna edilerek silah bıraktıklarına da şâhit olundu. Bir ara benzer bir tablonun ülkemizde de yaşanacağına hep birlikte inanmış ve sevinmiştik. Maalesef böyle bir tablo başka bir bahara kaldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar