Teröre karşı söz bitmesin

Cumartesi akşamı İstanbul bir defa daha terör saldırısına maruz kaldı. Beşiktaş Statındaki futbol maçından sonra görevli polisleri hedef alan çirkin saldırıda 38 kişi şehit olurken 150...

Cumartesi akşamı İstanbul bir defa daha terör saldırısına maruz kaldı.

Beşiktaş Statındaki futbol maçından sonra görevli polisleri hedef alan çirkin saldırıda 38 kişi şehit olurken 150 civarında insan yaralandı. Son olmasını arzu ettiğimiz bu çirkin saldırının faillerinin ve destekçilerinin yakalanıp mümkün olan en caydırıcı ceza ile cezalandırılmasını diliyoruz. Bu vesile ile şehitlere Allah'dan (cc) rahmet ve ailelerine de sabır temenni ediyoruz.

Dünyanın en zor mücadelesi sinsi teröre karşı yapılan mücadeledir. Bu mücadele sınır hatları belli olan devletler arası savaştan bile zordur. Bu bakımdan meseleyi ciddiye almak, terörü sona erdirecek çareler aramak herkesin vazifesidir. 

Yetkililerin yaptığı resmî açıklamaya göre 38 şehit ve 155 yaralı var. Beşiktaş'daki bu saldırı Üsküdar ve Ümraniye dahil başka semtlerden de duyulmuş. Bu saldırı, 2016 yılı içerisinde İstanbul'da gerçekleşen 7'inci saldırı olmuş. Teröristlerin her fırsatı kollayarak güvenlik kuvvetlerine tuzak kurmaya çalıştığı belli.

Saldırı sonrası yapılan açıklamalarda teröre fırsat verilmeyeceği ifade edildi. Elbette teröre karşı söz de sarfedilecek, ama en iyisi bunu icraatla ortaya koymaktır. İcraatla desteklenmeyen beyanlar unutulmaya yüz tutar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar