Ortada ‘zarar’ var

Temmuz 2016 ortasındaki darbe girişimi ve sonrasında yaşananların sadece kişilere değil, bir bütün olarak millete verdiği zararları hesap etmek bile imkânsız.Sosyal hayatta açılan bu derin yaraların tedavisinin...

Temmuz 2016 ortasındaki darbe girişimi ve sonrasında yaşananların sadece kişilere değil, bir bütün olarak millete verdiği zararları hesap etmek bile imkânsız.
Sosyal hayatta açılan bu derin yaraların tedavisinin nasıl olacağı ve ne kadar süreceği yine belirsiz. Bu bakımdan, darbeye teşebbüs edenlerin dünyadan başka ahirette de verecekleri büyük bir hesap var.

Ankara’da devam eden mahkemede ifade veren tutuksuz bir sanığın beyanları, tehlikenin büyüklüğünü göstermesi bakımından dikkat çekicidir. Vefat eden babasına rahmet olması niyetiyle ABD’de faaliyet gösteren ve ilahiyat ve din konularında çalışmalar yaptığını duyduğu bir kuruluşa bir miktar para gönderdiğini anlatmış. Şurası çok önemli: “Aldatıldım. Dini hassasiyetlerim kullanıldı. Bu durumdan dolayı büyük bir pişmanlık duyuyorum” diyen ‘sanık’, bundan sonra ne amaçla olursa olsun hiçbir hayır kurumuna bağışta bulunmayı düşünmediğini ilân etmiş. (AA, 8 Eylül 2016)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar