Öğrenci velisiyim, itirazım var

Öğrenci velisi olmamız sebebiyle, öğrenci velisi olmayanlara nisbetle, eğitimin içinde bulunduğu sıkıntılardan daha fazla haberdarız.Türkiye’yi idare edenlerin televizyonlardaki propagandalarını dinleyen, okula...

Öğrenci velisi olmamız sebebiyle, öğrenci velisi olmayanlara nisbetle, eğitimin içinde bulunduğu sıkıntılardan daha fazla haberdarız.
Türkiye’yi idare edenlerin televizyonlardaki propagandalarını dinleyen, okula giden çocuğu olmayanlar çizilen pembe tabloyu gerçek zannedebilir. Öğrenci velisi olanlar ise, konuşulanlarla uygulananların arasındaki farkı görebilir.

Her imkân ve fırsatta ifade etmeye çalıştığımız üzere, eğitimde en önemli mesele kitapların muhtevası ve öğretmenlerin meslekî bilgilerinin iyi olmasıdır. Kitaplardaki bilgiler doğru değilse, muallimler de işini severek ve gereği gibi yapmıyorsa, okul binaları sağlam olsa, öğrencilerin elinde bilgisayar olsa bir fayda verir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 152 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar