Ne hallere kaldık!

Ne yazık ki seçimlerde, törenlerle, övünmelerle kendimizi avutuyoruz ve Türkiye’nin en önemli problemlerinden birini unutuyoruz ya da görmezden geliyoruz.Müstehcenlik belâ ve musîbetine, “Türkiye’nin en önemli...

Ne yazık ki seçimlerde, törenlerle, övünmelerle kendimizi avutuyoruz ve Türkiye’nin en önemli problemlerinden birini unutuyoruz ya da görmezden geliyoruz.
Müstehcenlik belâ ve musîbetine, “Türkiye’nin en önemli problemi” mi, yoksa “en önemli problemlerinden biri” mi demek lâzım, karar vermek bile zor.

“(Türkiye’nin ve dünyanın) En önemli problemlerden biri” demek daha makul görünüyor. Çünkü bu musîbet, bu belâ insanların ve bilhassa gençlerin sadece kısacık dünya hayatını değil, ebedî hayatını, ahiret hayatını tehdit edip mahvolmasına sebep oluyor. Müstehcenliğin ilmî ve tıbbî zararlarını saymasını uzmanlara bırakabiliriz. Şu var ki, herkes bu hastalığın, bu belânın ve bu musîbetin zararlarının farkında. Aklı ölmemiş, kalbi sönmemiş hiç kimse bu fenalığı tasvip edemez, övemez ve destekleyemez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 152 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar