13 şehidin ardından

En başta duâ ile işe başlayalım:Yâ Rabb! Milletimizi, memleketimizi her türlü terör belâsından muhâfaza eyle. Milletimize tuzak kuranlara fırsat verme. Şehitlerimize rahmet eyle. Yakınlarına sabır ve dayanma...

En başta duâ ile işe başlayalım:
Yâ Rabb! Milletimizi, memleketimizi her türlü terör belâsından muhâfaza eyle. Milletimize tuzak kuranlara fırsat verme. Şehitlerimize rahmet eyle. Yakınlarına sabır ve dayanma gücü ver. Her türlü musîbeti bizlerden uzak tut. Âmîn.

Şırnak’ın Uludere İlçesine bağlı Şenoba Beldesinden havalandıktan kısa bir süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılarak düşen ve aralarında 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın da bulunduğu 13 askerin şehâdet haberi Çarşamba akşamı (31 Mayıs 2017) iftar vaktinden sonra duyuldu ve bu haber bütün Türkiye’yi hüzne boğdu.

Her kaza ve musîbetten sonra ifade edilmeye çalışıldığı üzere temennimizi tekrarlayalım: İnşâallah bu musîbet, bu kaza, bu feci hadise son olur ve son olsun. 

Resmî açıklamalara göre helikopter kaza neticesi düştü. Böyle bile olsa acaba her türlü tedbir alınmış mıydı? İşin uzmanı ve ehli olanların bu konuda söyleyecekleri şeyler mutlaka vardır. Bazı ihmaller kazaya sebep olmuş olabilir mi? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar