Türkiye'nin en beğenilen sanatçıları

Habertürk Gazetesi Yazarı Esin Övet'in bugünkü (25.03.2022)''Türkiye'nin en beğenilen sanatçıları'' başlıklı yazısı.

1- Haluk Levent

2-Tarkan

3-Sezen Aksu

4-Cem Yılmaz

5-Şahan Gökbakar

Araştırma şirketi MetroPOLL, yapmış. "Türkiye’nin Nabzı Mart 2022" isimli anketin sonuçlarını böyle çıkmış. 28 ilden bin 535 kişiyle düzenlenen anket verileriyle, Türkiye'nin en beğenilen sanatçıları belirlenmiş. Düşünsenize... Koskoca Türkiye... Bilmem kaç milyon nüfuslu yerde bin 535 kişi benim en beğendiğim kişiliği belirlemiş.

Şahsen bu listeye itirazım yok. Ben de beğeniyorum bu isimleri ama yeterli mi? Ben beğeniyorum diye bir başkası beğenmek zorunda değil ki!!!

Benim itirazım anketlere.

Mantığım almıyor. Bu listeleri baz alıp "Evet biz şimdi bu isimleri seveceğiz, bu isimlere güveneceğiz, bu isimler bizim önderimiz, bu isme oy vereceğiz" mi diyeceğiz.

Siyaset için de yapılıyor bu anketler, spor için de. Ve bana ciddi anlamsız ve insanları etkileyen bir şey olarak geliyor.

Mesela ekranlardaki reyting ölçümleri de öyle. 2 bin kişinin evindeki reyting ölçümleri benim izleyeceğim şeye karar veriyor ve neresinden tutsam elimde kalıyor. Ki ekranlara baktığım zaman asla bu 2 bin kişiyle anlaşamıyorum. Anlamsız geliyor kimse kusura bakmasın.

Onların izlediği, onların reyting yaptığı şeyi ben sevmiyorum. İzlemiyorum ve bazılarına şiddetle karşı geliyorum. E şimdi ne olacak peki.

O zaman tüm ülkeye anket yapın.

Tüm evlere reyting ölçümü koyun.

O zaman biz de alkışlayalım...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bravo Merve şimdi sıra Oscar'da 29 Mayıs 2023 | 195 Okunma Bu bir şiddettir 27 Mayıs 2023 | 244 Okunma O zaman benden size "Aşkın Olayım" gelsin 25 Mayıs 2023 | 213 Okunma Icardi'nin yapmaya çalıştığı 24 Mayıs 2023 | 70 Okunma Sosyal insanların yalan söylemesi daha muhtemelmiş 20 Mayıs 2023 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar