İrem ve Cem tam Yeşilçam filmlerinden fırlamış gibiler

Habertürk Gazetesi Yazarı Esin Övet'in bugünkü (06.03.2022)'' İrem ve Cem tam Yeşilçam filmlerinden fırlamış gibiler'' başlıklı yazısı.

Ben çok sevdim bu ikiliyi.

İrem Derici ve Cem Belevi'den bahsediyorum. Tam Yeşilçam filmlerindeki çiftleri anımsatıyorlar. Aşk var, duygu var, ifade var, kaçamak yanıt var. Kadın çok aşık. Erkek bıyık buruyor. Hem aşık, hem marur, hem sana teslimim, hem değilim havasında. Hem var, hem kaçıyor tadında. Var da var..

Bir dönem aralarında tatsız bir şeyler yaşandı hemen bertaraf etti ikili. Hemen üstesinden geldi. Aralarındaki sorunu çözdüler. Çünkü ürettiler.

Unutmayın, üretince her şey ikinci plana atılır.

Çalışınca, kazanınca, başarılı olunca eksiye düştüğünüz her mevzu unutulur. Size burun kıvıranlar alkışlamaya başlar.

İrem ve Cem de bunu çok güzel başardı. Helal.

Ve ses tonları çok iyi uydu.

Birbirini güzel tamamlıyor.

Cem Belevi'nin "Cemiyet Gazinosu" projesinden sonra şimdi de "Belki" düeti ile gündemdeler. İrem Derici, "Şarkılarına mı daha çok aşığım sana mı bilemiyorum ama bu şarkıyı benimle düet yaptığın için sana çok teşekkür ederim" diye paylaştı.

Hem helal hem de dikkat İrem. Çünkü maalesef ki, bir erkeğe bu kadar sevildiğini ifade edince iş çığırından çıkıyor ama Cem'e güveniyorum.

Fakat buradan da söylüyorum... Cem, İrem'i üzersen bozuşuruz. Çünkü İrem, olduğu gibi. Staretejisi yok. Planı, programı yok. Duygusu neyse onu ifade ediyor ve yaşıyor. Acısını da, sevincini de dibine kadar yaşıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bravo Merve şimdi sıra Oscar'da 29 Mayıs 2023 | 195 Okunma Bu bir şiddettir 27 Mayıs 2023 | 244 Okunma O zaman benden size "Aşkın Olayım" gelsin 25 Mayıs 2023 | 213 Okunma Icardi'nin yapmaya çalıştığı 24 Mayıs 2023 | 70 Okunma Sosyal insanların yalan söylemesi daha muhtemelmiş 20 Mayıs 2023 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar