Gülşen tam gaz devam

Habertürk Gazetesi Yazarı Esin Övet'in bugünkü (13.03.2022)''Gülşen tam gaz devam'' başlıklı yazısı.

Aşkımla ölçülemez hiçbir money

Oh mommy so yummy

Aslında gitsek ya biz daha ileri

Daha ileri az daha ileri

Ooooo

My Love

İçim dışım lavv

Ay laf ay lav

İşte tam da bu yeni dönemi, yeni nesli, TikTok gençliğini anlama şarkısıdır. Gülşen hız kesmiyor. Ve evet yeni döneme, yeni dünyaya, yeni kafalara, yeni duygusallığa ayak uyduruyor.

"Be Adam", "Kardan Adam", "Gel Çarem", "Dillere Düşeceğiz Seninle", 'Canın Sağ olsun", "Bir İhtimal Biliyorum"lara az biraz mola.

Çünkü müzikte de format değişti. Dil değişti, anlam ifade değişti. Yeni dönemin aşk dili, tamamen değişti. Ve elbet birçok kişi beğenmeyecek. Ben ve benim gibi birçok kişi, hala 90'lar şarkıları dinlemekle meşgul. Ancak bir gerçek var ki, Gülşen dönemi takip ediyor. Olması gerekeni yapıyor.

Ama durum "Lolipop" ve türevleri ve kesinlikle durum budur. İster kabul et ister etme. Yeni dönemin dilini anlamak tam da budur.

Yapılan sığ eleştirilere, hiç değinmeyeceğim. Hele yok "Kocasını göreve" çağıranlara hiç kulak asmayacağım. Hele Gülşen'in popülaritesinden yararlanmak için laf atan ünlerini kaybetmiş ünsüzlere hiç bulaşmayacağım. Gülşen'in sahnesinde yaptığı her türlü cesur hareketleri, şarkılarındaki yeniliği seviyorum.

Ve daha önce de yazmıştım, "Hep kıyafet konuşuyoruz. Artık şarkı gelmeli" diye.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bravo Merve şimdi sıra Oscar'da 29 Mayıs 2023 | 195 Okunma Bu bir şiddettir 27 Mayıs 2023 | 244 Okunma O zaman benden size "Aşkın Olayım" gelsin 25 Mayıs 2023 | 213 Okunma Icardi'nin yapmaya çalıştığı 24 Mayıs 2023 | 70 Okunma Sosyal insanların yalan söylemesi daha muhtemelmiş 20 Mayıs 2023 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar