Bak gör biz daha çok konuşuruz

Habertürk Gazetesi Yazarı Esin Övet'in bugünkü (22.03.2022)''Bak gör biz daha çok konuşuruz'' başlıklı yazısı.

Mevzumuz Seda Sayan... Ki "Bak Gör" bizler daha çok konuşuruz Seda Sayan'ı. Dün de konuştuk. Bugün de konuşuyoruz, yarın da konuşuruz. Her zaman magazin de gündem olur, gündemde kalır, gündemi belirler.

Çünkü;

Seda Sayan çalışıyor, kendine bakıyor, ayakları üzerinde duruyor, geri çekilmiyor. Durmuyor, hız kesmiyor. Asla, "Bitti artık köşeme çekileyim" demiyor. Her zaman "Daha yeni başlıyorum" diyor.

Aşk hayatında da hız kesmiyor. Daha yeni başlıyor gibi hareket ediyor.

Kimseye hesap vermek zorunda değil. Tek hesap vereceği kişi var o da belli. Oğlu Oğulcan Engin. Oğlu da bildiğim kadarıyla annesinin mutlu olmasını istiyor. Onun dışında kimseye söz düşmez.

Ki tam da bu döneme uygun bir şarkı ile çıkageldi Seda Sayan; "Bak Gör" dedi. Yine klasik Seda Sayan... Aşık oldu... Evlenme teklif aldı. Prag'da evlenecek.

Şarkının nakaratı şöyle;

"Hayat seni yudum yudum içeceğim bak gör
Doya doya nasıl da keyfini süreceğim bak gör
Kaderime bir armağan sunar gibi yaşayacak kalbim
Başıma gelmeyen de kalmasa yapacağım bak gör..."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bravo Merve şimdi sıra Oscar'da 29 Mayıs 2023 | 195 Okunma Bu bir şiddettir 27 Mayıs 2023 | 244 Okunma O zaman benden size "Aşkın Olayım" gelsin 25 Mayıs 2023 | 213 Okunma Icardi'nin yapmaya çalıştığı 24 Mayıs 2023 | 70 Okunma Sosyal insanların yalan söylemesi daha muhtemelmiş 20 Mayıs 2023 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar