Arınç'a vuracaksınız bakanın bu sözleri ne

Önce Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü, 9 Eylül günü, hapisteki Cumhuriyet mensubu arkadaşlarımız için Hürriyet’te İpek Özbey’e söylediği şu söz için hem kutluyorum hem de teşekkür ediyorum.

“Hukuken bizi yaralayan bir durum, kabul edilemez....”

*

Bu sözlerden 3 gün sonra arkadaşlarımız serbest kaldı...

İnşallah bu “yaralama” duygusu, bütün Türkiye için bir utanç haline gelen Nazlı Ilıcak, Osman Kavala, Mümtazer Türköne, Ahmet Altan ve öteki bütün aydın ve gazeteciler için de aynı yolu açar.

*

Açıkça ifade edeyim.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü başından beri samimi buluyor ve çabalarını bütün kalbimle destekliyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adalet Reformu paketini sunarken Külliye’de ifade özgürlüğü ve medya ile ilgili sözlerini de hâlâ bu millete yapılmış çok önemli bir vaat olarak bütün kalbimle destekliyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İlk milli muharip uçağımız KAAN’ın arkasındaki hazin hikaye 02 Mart 2024 | 2.838 Okunma Cem Yılmaz: Artık samimi olun; sizce kahraman mıyım, dayaklık mıyım? 21 Kasım 2023 | 278 Okunma Dün yapay zekâya “Bana Fatih Altaylı gibi cesur bir muhalif yazı yaz" dedim, işte yazısı 12 Kasım 2023 | 1.565 Okunma Dün gece bir de Zekeriya Öz bulsalardı bu sabah nasıl bir Türkiye’ye uyanacaktık? 09 Kasım 2023 | 4.938 Okunma Haydi Uğur Dündar’ı anladım ama o salonda kalkacak tek bir karşı el yok muydu? 08 Kasım 2023 | 1.049 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar