Türkiye Ermenileri bu toprakların sahibidir

Önce Kumkapı’daki Patrikhane’nin bulunduğu sokak, arkasından da Fener-Balat.. Gördüklerime inanamadım.. Bir grup, arabalarla konvoy oluşturmuş korna çala çala taciz ediyor insanları.. Ne diye? Ermeni oldukları için..

Önce Kumkapı’daki Patrikhane’nin bulunduğu sokak, arkasından da Fener-Balat.. Gördüklerime inanamadım.. Bir grup, arabalarla konvoy oluşturmuş korna çala çala taciz ediyor insanları.. Ne diye? Ermeni oldukları için.. Kelimenin tam anlamıyla çıldırmışlık hali.. E biraz da cehalet soslu kuşkusuz..

***

Arkadaş.. Ermenistan'ın gerek 30 yıla yakındır sürdürdüğü işgal gerekse bu işgali tahkim etmek üzere kalkıştığı harekat şüphesiz gayr-ı meşrudur.. Ve hem sahada hem de gerek BM gerekse başka uluslararası platformlarda, masanın her köşesinde karşılığını alıyor.. Askeri açıdan hareket edemez hale geldiği gibi, diplomatik bakımdan da nasıl köşeye sıkıştığını, arkasında duran hiç kimsenin bu durumu savunamadığını görüyorsunuz.. Ermenistan’ın bu saldırılarının, bu işgalci tutumunun, Türkiye Ermenileri ile ne alakası var Allah aşkına?.. Her kim ki orada yaşananlar karşılığında bu topraklarda eşit hakka sahip olduğumuz bir Ermeni komşumuza yan gözle bakarsa bilinmelidir ki provokasyon peşindedir.. Bu kadar açık ve net..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.968 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar