Kılıçdaroğlu Ahmet Kural’a ‘işi gücü yerinde’ diye mi kızdı?

Sıla’nın yaşadığı şiddeti kamuoyuyla paylaşmasının ardından ilk ve en güçlü tepkiyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdi.. Genç kadını telefonla aradı...

Sıla’nın yaşadığı şiddeti kamuoyuyla paylaşmasının ardından ilk ve en güçlü tepkiyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdi.. Genç kadını telefonla aradı, geçmiş olsun diledi, daha yapabilecekleri bir şey olup olmadığını sordu.. Belli ki şiddeti uygulayan Ahmet Kural’a çok kızmıştı.. Peki Ahmet Kural, işi gücü yerinde kazancı iyi bir sinema oyuncusu değil de işsiz olsaydı?!.. Mesela öğretmen olup da atanamasaydı.. Üniversite mezunu olup da boşta gezseydi.. O zaman kızmayacak mıydı?.. Zira bizzat kendisi şöyle dememiş miydi; “…Erkek işsizse, eve yeteri kadar para gelmiyorsa akşam tencere kaynamıyorsa bu erkek de gelir hıncını karısından alır..” Şimdi yani işsizsen evdeki kadına vurabilirsin bu mantığa göre ama çalışıyorsan CHP Genel Başkanı çok kızar.. 

    

Galatasaray’ın stadında ölen Fenerbahçeli Koray bakın kimin yeğeni çıktı!

Galatasaray - Fenerbahçe maçında bir genç, kalp krizinden öldü.. Koray Şener..Genç adamın fenalaştığı haberi tribünde duyulunca, bir grup kendini bilmez alçak, ‘seni sevmeyen ölsün’ diye tezahürat yapmaya kalkmış.. Şükür ki bu şuursuzluk hali fazla sürmemiş.. Ertesi gün öğreniyorum ki bu çocuk meğer televizyoncu Kubilay Dikmen’in yeğeniymiş.. Usta yönetmen Kubilay Dikmen, ‘yeğenimi kaybettik acımız büyük’ diye mesaj yazmış sosyal medya hesabına, oradan gördüm.. Peki Kubilay Dikmen kim?.. 2008’de bir trafik kazası sonucu yitirdiğimiz hasta Galatasaraylı tribün lideri gazeteci Alparslan Dikmen’in kardeşi.. Ultraslan’ın kurucusu.. Demem o ki, bu takım taraftar aidiyeti falan.. Gönül verilen renklere bağlılık işleri.. Boş işler bunlar.. Allah rahmet eylesin Koray kardeşimize.. 

     

Bahsedilen o iki ‘batıl’dan biri FETÖ mü yoksa Kemalizm mi?  

Saadet Partili Cihangir İslam’ın, 15 Temmuz’da yaşananları, “Batıl ile batılın çatışması”diye sunmasına tepki büyük.. Herkes şu sorunun cevabını arıyor; “Cihangir Bey’in bahsettiği iki ‘batıl’ kimdir?..” İlk yorumlarda söylem düzeyinde FETÖ’yü de batıl gördüğü gibi karşısındaki muktediri de ‘batıl’ olarak yorumladığı söylendi. Savunanların da ana argümanı bu zaten.. Fakat birincisi, 15 Temmuz bir işgal hareketiydi.. Ve hedefi halktı.. Bugüne kadar hiçbir darbeci doğrudan halkı hedef almamıştı. Siyasileri tutuklayıp halka ‘artık biz geldik siz rahat olun’ mesajı verirlerdi.. Oysa 15 Temmuzcular, halka ateş ettiler.. Tankla üzerlerinden geçtiler.. O halde Cihangir Bey, her ne kadar ‘hükümeti kastediyorum’ dese de bahsettiği taraflardan biri, hükümet falan değil.. Doğrudan direnen halka diyor ‘batıl’ diye.. Peki diğer batıl kim?.. Sahiden söylendiği gibi FETÖ mü?..  Kendisini parlamentoya taşıyan CHP’ye kötü bir haberim var. Adamınız ‘batıl’ derken işin ana aktörü olan FETÖ’yü kategori dışı tutmuş durumda.. Cihangir Bey’e göre ikinci ‘batıl’ da Kemalizm.. Bunu da geldiği geleneğe bakarak söylüyorum.. Aklınızdan çıkmasın ki partinizin en sevilen adamı Mehmet Bekaroğlu için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ancak ‘Kefere Kemal’dir.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 81 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 193 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 111 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.957 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar