Kahraman ordumuza ‘satılmış' dendi, bu kadar bağırmadınız!

Soru şu.. Bu kadar ceza da verilmesin mi kanala? Hiçbir şey olmamış gibi mi davransın RTÜK?.. Ey Habertürk.. Bu kadar yaygarayı, ordumuza satılmış dendiğinde yapmadın da, kendinize yayın durdurma cezası geldiğinde yaptın..

Artık politik gündemin de üst sıralarında olduğu için hepimizin malumu.. Bir metafor yapmaya çalışırken, belki de tamamen maksadını aşan bir ifadeyle, Türk askerini hedefe koyan bir söz söylendi televizyonda. Anlıyorum ki Söyleyen dışında kimse sahiplenmiyor bu sözü.. Sadece söz söyleme hürriyeti üzerinden yürüyor çünkü tartışma.. Yani ne CHP genel Başkanı çıkıp da; “.. evet satılmıştır, ne var bunda..” dedi ne de seçmenleri.. Diğer taraftan programın yapım ekibinden de, “kızacak bir şey yok biz her sözün söylenebileceği özgür bir platformuz” türü bir sahipleniş gelmedi.. Aksine Programın moderatörü bir kaç defa sözünü geri alması için imkan tanıdığını hatırlattı.. Yani o da sözün aslında çok da münasebetsiz olduğunun farkında.. Kuyruğu dik tutmak adına bir tek Ali Mahir Başarır geri adım atmıyor.. O da hepimizi Allah’a havale ederek yargı sürecini bekleme kararı almış. İyidir.. Yeter ki Allah’a havale edilelim. O ne güzel vekildir..

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 81 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 192 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 107 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.957 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 239 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum