İstanbul'a yeni taksi şart mıdır?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İstanbul’a 5 bin yeni taksi kazandırılacağını açıkladı. Bunun da kiralama yöntemiyle yapılacağını söyledi.

Patron belediye olacak çalıştırmak isteyenler belediyeden kiralayacak. Yani mevcut 17 bin plakanın sürdürdüğü sistemden başka bir sistem hayata geçecek.

**

İyi de arkadaş o zaman, Türk pazarına girmeye çalışan Uber’e neden tepki gösterdiniz?.. Uber’de haksız rekabet ortamı oluşuyordu da burada olmuyor mu?. Bütün yasal yükümlülüklerini, en ağır şartlarda yerine getiren 17 bin taksiciye karşı, daha kolay yollarla ve daha ekonomik koşullarda vip araba sahibi olanların oluşturduğu rekabet ortamına tepki gösteriyordu taksiciler.. Hatta o günlerde “buna bir formül bulunması lazım taksi tekeli kırılmalı” dediğim için beni de linç ettiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.964 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar