Daha fazla insan ölmesini mi istiyorsunuz?

Bugün size çok can acıtıcı bir soru soracağım.. Şartlar her ne olursa olsun, Elazığ depreminde daha fazla insanın hayatını kaybetmiş olmasını ister miydiniz? Durun hemen kaybetmeyin kendinizi. Soru basit.

41 yerine 410 kişi ölseydi mutlu olur muydunuz? Muhtemelen buna aklı başına herhangi birinin ‘evet’ demesi beklenemez değil mi? Peki Corona virüsünden can kaybı yaşayalım isteyen çıkar mı? Benim delirmiş olduğumu düşünüyorsunuz değil mi? Değil. Çok şükür ne söylediğimin farkındayım. Bir kaç gündür cep telefonuma gelen mesajları, sosyal medyada okuduklarımı, uydu televizyonlarından izlediklerimi filtreleyep söylüyorum size. Bu memlekette; “... daha fazla insan ölsün, terör artsın, enflasyon önü alınamaz boyutlara gelsin, işsizlikten insanlar canlarına kıysınlar, Akdeniz’de gaz bulamayalım, Libya’da şehit verelim ...” diye ellerini açmış dua eden bir hain topluluğu olduğunu söylemeliyim..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.968 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar