Bin yıllık bir kavganın tam da ortasındayız

Fransa’nın; değerlerimize, inançlarımıza, kutsal kitabımıza bize ait her şeye nasıl da saldırdığını görüyorsunuz değil mi?.. 

Fransa’nın; değerlerimize, inançlarımıza, kutsal kitabımıza bize ait her şeye nasıl da saldırdığını görüyorsunuz değil mi?.. Ve bu kutsallar bizim yani 82 milyon bu topraklarda yaşayan Türklerin olduğu kadar milyarlarca Müslümanın da ortak değeri değil mi?.. Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan milyarlarca insanın.. Peki kimin sesi çıkıyor? Kim cepheden her şeyi göze alıp meydan okuyor Avrupa’ya?.. Sadece ve sadece Recep Tayyip Erdoğan.. Bakın sadece Türkiye de demiyorum. Açık açık adını koyalım. Bu saldırılarla Erdoğan her seferinde olduğu gibi yine tek başına mücadele ediyor. Kimse karnından konuşmasın. O yüzden kullanılmış tuvalet kağıdından daha kirli bir dergide Erdoğan’ı hedef almaları.. Hem de aynı görselde Erdoğan’a, olmayacak bir biçimde Peygamber Efendimiz’den bahsettirmeleri..

                                                        ***

Şimdi Batı ile kültürel yakınlaşma masalları anlatan ve fakat aynı zamanda kutsallarına da sahip çıktığını söyleyenler için karar vaktidir.. Bakın siyaseten iş birliği olur anlaşılır.. İktisadi iş birlikleri olur.. Savunma, strateji, enerji başka alanlarda olur. Ama kültürel yaklaşma konusunun karşıda nasıl algılandığını görün … Herkes bilsin ki biz, bu zihniyetle kıyamete kadar kutuplaşacağız.. Karar verin.. Bu olayın “.. bir de şu açıdan bakmak lazım..” tarafı yok.. Şartlar belli; ya siyah var ya beyaz.. Neden ya siyah var ya beyaz dediğimi gelin ete kemiğe büründürerek izah edeyim..

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.964 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar