Biliyorsanız "kurban" Ne Demek, Ne Bu Kibir?

Gerildik, gerildik.. Adeta okunu fırlatmaya hazır bir yay gibi çekildik geriye.. Birazdan ''Ya Hakk'' diye bırakacaklar sanki bizi menzile doğru..Durun.. N'olur biraz durun, duralım artık olmaz mı? Biraz sükunet herkese iyi gelecek. Kurban...

Gerildik, gerildik.. Adeta okunu fırlatmaya hazır bir yay gibi çekildik geriye.. Birazdan ''Ya Hakk'' diye bırakacaklar sanki bizi menzile doğru..

Durun.. N'olur biraz durun, duralım artık olmaz mı? Biraz sükunet herkese iyi gelecek. Kurban bayramına giriyoruz. Kurban yaklaşmaktır. Siz bu yaklaşmayı nasıl alırsanız alın. İster Allah'a yaklaşın, ister birbirinize. Kırılmış kalpleri tamir etmeye çalışmak için bayramdan âla fırsat mı olur! Bırakın politik gerginlikleri bir kenara.. Bakın; ''unutun'' ya da ''yok sayın'' demiyorum. Sadece bir kenara bırakın. Ya hu biraz bırakın bakalım, ne olacak?!..

**

Bizim ihtiyacımız olan ana motivasyon kaynağı; Vatanseverliktir. Gerisi hikaye... Herkes her konuda aynı düşünmeyebilir. Sandık önümüze geldiğinde kimin bizim için en doğru olduğunu düşünüyorsak oyumuzu ona verip yolumuza devam edeceğiz zaten. Kavga edecek birşey yok. Yok arkadaş sahiden yok..

**

Haa şu şerhi düşm

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.968 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar